Aktuelnosti

Pročitajte aktuelnosti iz sveta stomatologije

Dr Vladimir S. Todorović – ITI Fellow

Na sastanku Borda direktora najprestižnijeg Internacionalnog udruženja oralnih implantologa (ITI), održanog 16.10.2018. godine, dr Vladimir S. Todorović izabran je za počasnog člana (ITI Fellow).
U utorak 05.09. 2017. godine na Stomatološkom fakultetu u Beogradu dr Vladimir S. Todorović je uspešno odbranio doktorsku disertaciju pod nazivom – Klinička procena uspešnosti imedijatno opterećenih kratkih samourezujućih implanata ugrađenih u bočnu regiju gornje vilice, stekavši time uslove za izbor u zvanje – doktor medicinskih nauka-stomatologije.
U okviru Međunarodne implantološke organizacije u Beogradu se 25. juna održava jedan od četiri godišnja skupa posvećena istraživanjima i inovacijama u teoriji i praksi u okviru oralne implantologije. Zajedno ćemo potražiti odgovore na pitanja o načinima postavljanja zubnih implanata, trajnosti i bezbednosti takvih zahvata, materijalima koji se koriste i mnogim drugim aspektima ove oblasti stomatologije
Dr. Vladimir S. Todorović izlaže rad na temu „Implantno-Protetske Rehabilitacije Pacijenta Koji Boluje od Sistemskog Eritemskog Lupusa“ na Konferenciji Evropske Federacije za Parodontologiju, održane u Londonu, 03.-06. Jun 2015. godine.

Zakažite pregled

zakazi_pregled

Zašto odabrati SLODENT DENTAL CENTAR? Postoji stotine jezika u svetu, a osmeh ih govori sve. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i primeni savremenih materijala omogućujemo precizan, brz i bezbolan tretman u prijatnom ambijentu. U našem Centru primenjujemo materijale vodećih svetskih proizvođača estetskih materijala u stomatologiji. Ukoliko želite da saznate nesto više o ovome posetite nas u našoj ordinaciji na Banovom Brdu.

Gore