Dečja stomatologija

Rast i razvoj stomatognatog sistema je veoma dinamičan u dečijem uzrastu. Dozvolite nam da ispratimo taj period odrastanja Vašeg deteta i na vreme uočimo i korigujemo eventualne poremećaje.

Centar Slodent posebnu brigu vodi o oralnom zdravlju Vaših mališana i smatramo da bi to trebalo da bude naš zajednički interes. Ono što treba da znate: vreme za prvu posetu stomatologu je po nicanju prvog mlečnog zuba – tada ćemo se upoznati. Dete će najbolje sarađivati onda kada nema bolnih intervencija, zato je najbolje posetiti nas onda kada se “baktusi“ još nisu pojavili. Neka naše upoznavanje protekne u igri, razgledanju ordinacije, vožnji na stolici… Upravo od toga zavisi da li će se dete opustiti i kasnije rado dolaziti na kontrolne preglede.

Ako ste iz bilo kog razloga bili sprečeni da dođete na vreme, a karijesi i bol se već pojavili, trudićemo se da prvi susret i iskustvo Vašeg deteta prođe na što bolji način. Trudićemo se da u narednom periodu nadoknadimo propušteno i motivišemo dete za pravilnim održavanjem oralne higijene.

Pored redovnih kontrola, u dečijem uzrastu neophodno je sprovesti i određene zaštitne mere kao što su: fluorizacija zuba, zalivanje fisura, ortodontski aparat (proteza) i sl. kako bi Vaše dete imalo blistavno beli osmeh.

Podrazumeva se da je za uspeh potrebna i Vaša saradnja i pomoć. Daćemo Vam instrukcije kako da pripremite dete za prvu posetu stomatologu. Obučićemo Vas kako da pravilno sprovodite oralnu higijenu deteta i motivišete ga da bude redovan. Uvereni smo da će naša saradnja obezbediti zajednički cilj – zdrav i blistav osmeh Vašeg deteta.

Zakažite pregled

zakazi_pregled

Zašto odabrati SLODENT DENTAL CENTAR? Postoji stotine jezika u svetu, a osmeh ih govori sve. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i primeni savremenih materijala omogućujemo precizan, brz i bezbolan tretman u prijatnom ambijentu. U našem Centru primenjujemo materijale vodećih svetskih proizvođača estetskih materijala u stomatologiji. Ukoliko želite da saznate nesto više o ovome posetite nas u našoj ordinaciji na Banovom Brdu.

Gore