O nama

Ko smo mi?

Stvaranjem Centra za estetsku stomatologiju Slodent, omogućili smo našim pacijentima da osete jednu potpuno novu dimenziju posete stomatologu. Konstantnim ulaganjem u edukaciju obezbedili smo da se naše terapijske procedure ne razlikuju od onih u dentalnim centrima najrazvijenijih zemalja. Opremanjem Centra po najvišim standardima, obezbedili smo da nivo usluga i ambijent u kome se one pružaju budu na zavidnom nivou.

Upoznaj tim

Dr sc. med. Vladimir S. Todorović

Specijalista oralne implantologije

Vladimir S. Todorović, doktor medicinskih nauka (stomatologija) - specijalista, rođen je 24.07.1981. godine u Beogradu. Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2008. godine, nakon čega je 2010. završio akademske specijalističke studije na modulu – Implantologija. 2009. godine upisao je Doktorske studije, a odbranom doktorske disertacije 2017. godine stekao je naziv doktor medicinskih nauka - stomatologija. Zaposlen je na Stomatološkom fakultetu kao saradnik na naučnom projektu. Član je međunarodnog udruženja implantologa i Evropske asocijacije za oseointegraciju. Učestvovao je na brojnim domaćim i međunarodnim naučnim i stručnim skupovima. Detaljniju biografiju sa naučnim radovima možete pogledati klikom na link ispod.

Sanja Panić Cebić

Stomatološka sestra asistent

Rođena 24.09.1972. u Novom Sadu. Završila Zubotehničku školu u Beogradu, smer stomatološka sestra - tehničar. Višegodišnje radno iskustvo sticala kao stomatološka sestra u D.Z. Rakovica. U Slodent ordinaciji zaposlena od 2016 godine.

Dr sc. med. Miroslav Vasović

Specijalista oralne hirurgije

Rođen 26.06.1982.godine u Leposaviću, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2008. godine. Zaposlen je na Stomatološkom fakultetu u Kragujevcu na predmetu Oralna hirurgija, gde je ujedno na doktorskim studijama. Autor je više naučnih radova.

Galerija

Zakažite pregled

zakazi_pregled

Zašto odabrati SLODENT DENTAL CENTAR? Postoji stotine jezika u svetu, a osmeh ih govori sve. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i primeni savremenih materijala omogućujemo precizan, brz i bezbolan tretman u prijatnom ambijentu. U našem Centru primenjujemo materijale vodećih svetskih proizvođača estetskih materijala u stomatologiji. Ukoliko želite da saznate nesto više o ovome posetite nas u našoj ordinaciji na Banovom Brdu.

Gore